Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Razočaran sam'

Nastavljaju se problemi za Bayern: Za posljednju žrtvu sezona završena!

Nastavljaju se problemi s ozljedama u redovima njemačkog nogometnog velikana Bayerna, a posljednja žrtva je Holger Badstuber za koga je ova sezona završila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Branič bavarskog sastava je u susretu protiv Porta ozlijedio butni mišić i prema prvim informacijama pauzirat će između tri i četiri mjeseca. Za nekoliko dana Badstuber će otputovati u SAD na operaciju.

"Razočaran sam, ali moram, razmišljati pozitivno'', kazao je razočarani Badstuber koji u posljednje vrijeme ima velikih problema s ozljedama.

U travnju 2012. je imao tešku ozljedu koljena zbog koje je pauzirao više od godinu dana. Kada se vratio na teren obnovio je ozljedu i ponovo pauzirao pet mjeseci. Sada je ozlijedio butni mišić.

"Žao mi je Holgera. Naporno je radio kako bi se vratio u pravu formu, no zadesila ga je nova nesreća," dodao je izvršni direktor bavarskog sastava Karl-Heinz Rummenigge.

Badstuber je četvrti igrač njemačkog velikana koji je trenutačno izvan stroja zbog ozljede. Zdravstvenih problema imaju i Arjen Robben, Franck Ribery, te Medhi Benati, dok su se Javi Martinez i Bastian Schweinsteiger tek nedavno oporavili i započeli s treninzima.

Bayern je u uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka deklasirao Porto 6-1 i tako nadoknadio poraz 1-3 iz prve utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider