Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

'Napast ćemo ih u Zenici od prve minute'

Branič Chelseaja i portugalske nogometne reprezentacije Ricardo Carvalho najavio je da će njegova reprezentacija u uzvratnoj utakmici dokvalifikacija za SP 2010. godine protiv BiH u Zenici zaigrati ofenzivno...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugal je u prvoj utakmici u subotu slavio u Lisabonu uz dosta sreće s minimalnih 1-0, a Carvalho smatra da to nije prednost koja njegovoj momčadi može garantirati prolaz.

'Važno je ne započeti utakmicu defenzivno. Moramo igrati našu igru i pokušati zabiti gol. Nastojat ćemo napasti od prve minute, ali ako će nakon 80 minuta rezultat biti 1-1, također znamo da će u tim trenucima biti važno dobro se braniti', rekao je Carvalho, komentiravši i kako se njegova reprezentacija, ponovo lišena usluga ozlijeđenog Cristiana Ronalda, namjerava nositi s navijačkim hukom s tribina.

>> VIDEO: Blatter favorizira Portugal, Ćiro i BiH šokirani!

>> Dramatični događaji za vrijeme i nakon utakmice BiH!

'Kako ćemo s nositi s atmosferom? Tako što ćemo nastojati čim više imati loptu u posjedu i uvijek biti opasni po njihov gol. Bosna se ima čemu nadati, ali imamo i mi. A ako ćemo imati loptu u posjedu podići će nam se samopouzdanje jer protiv nas nije lako igrati, pogotovo ako damo gol, jer onda se situacija po Bosnu komplicira', zaključio je Portugalac.

Nastavi čitati

Nastavi čitati