Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez radi u tajnosti

On će biti veliko pojačanje Reala: Stimulans za najveće zvijezde!?

Perez je uvjeren da bi Reus bio idealan stimulans za Realov napad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid navikao je svoje navijače, posebice u eri Florentina Pereza, da tijekom ljetnog prijelaznog roka dovede barem jedno zvjezdano pojačanje. Imajući u vidu ovu tradiciju i Perezov osjećaj za marketing, teško da u sljedećih mjesec dana na Santiago Bernabeu neće aterirati barem jedno pompozno pojačanje.

U opticaju je nekoliko imena, najzvučnija su Sergio Aguero, Zlatan Ibrahimović i Marco Reus. Neki španjolski analitičari već tjednima tvrde da je Reus najizglednija opcija. U pravilu dobro obaviještena Stanica Onda Cero donosi informaciju kako Perez pregovara s Borussijom Dortmund i njemačkim reprezentativcem.

Iako Rafael Benitez smatra kako mu ne treba takav tip igrača, jer ih već ima dovoljno u momčadi i radije bi provjerenog veznjaka s defenzivnim sklonostima, Perez je drugačijeg mišljenja. Predsjednik Reala misli da će Reus dodatno zaoštriti konkurenciju u momčadi i motivirati najveće zvijezde da izvuku maksimum iz sebe. Perez je uvjeren da bi Reus bio idealan stimulans za Realov napad.

Benitez će se htio ili ne htio morati složiti s Perezom, zna se tko u Realu dovodi igrače, to nikada nisu bili treneri, mogli su predstaviti svoje želje, ali predsjednici su uvijek odlučivali. Sve to ne znači da do kraja kolovoza Perez neće ispuniti Benitezovu želju i dovesti mu defenzivnog veznjaka, iako je navodno mišljenja da takav ne treba Realu.

Reus je nedavno produžio ugovor s Bourssijom, no to ne znači da ga Dortmunđani neće prodati. Već smo se nagledali sličnih taktičkih poteza da bi to bilo iznenađenje. Borussia je time poboljšala početne pozicije za pregovore sa zainteresiranim strankama, a Reus je dobio povećanje plaće i obećanje da će ga pustiti ako stigne adekvatna ponuda.

A kad stigne ponuda Reala, to se u pravilu ne odbija...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider