Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
birajte gol tjedna

Najbolji gol UEFA Lige prvaka: Gledajte, glasujte i osvojite ulaznice

U prva dva kola UEFA Lige prvaka postignuti su neki fantastični golovi, a vi možete glasati za najbolje i osvojiti vrijedne nagrade.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Diljem Europe odigrane su u utorak i srijedu utakmice 2. kola UEFA Lige prvaka. Ukupno je postignuto u ta dva dana čak 52 pogotka, 27 u utorak i dva manje dan kasnije. Vidjeli smo pregršt lijepih akcija i golova, a vrijeme je da izaberete koji je od njih bio najbolji.

Nissan i UEFA Champions League omogućavaju vam da pogledate pet najljepših pogodaka te glasate za vašeg favorita. Također, možete osvojiti 2X2 ulaznice za utakmicu GNK Dinamo – FC Bayern Munchen, 09.12.2015. na stadionu Maksimir.

U prvom je kolu kao najljepši gol izabran onaj Alessandra Florenzija koji je u susretu Rome i Barcelone zabio s centra. Među sljedećih pet golova glasujte za onaj koji je po vama gol tjedna.

Sophiane Feghouli (Lyon – Valencia 0:1)

Valencia je iz Lyona odnijela sva tri boda zahvaljujući sjajnom projektilu Alžirca Sophianea Feghoulija. Krilo Valencije završilo je kontru na najljepši mogući način preciznim udarcem s 18 metara koji je donio važnu pobjedu za španjolsku momčad na teškom gostovanju.

Robert Lewandowski (Bayern – Dinamo Zagreb 5:0)

U čudesnoj je formi Robert Lewandowski. U posljednjih je tjedan dana zabio čak 10 pogodaka od kojih su tri bila zagrebačkom Dinamu u Ligi prvaka. U njegovom 'hat-tricku' najljepši je bio onaj posljednji gol u drugom dijelu utakmice. Sjajno ga je pronašao Thiago Alcantara, a poljski je napadač još bolje prebacio vratara Dinama Eduarda.

Luis Suarez (Barcelona – Leverkusen 2:1)

Barcelona je na svom stadionu preokrenula utakmicu protiv Bayera iz Leverkusena u svega dvije minute. Pobjednički je pogodak postigao Luis Suarez koji je nakon majstorske asistencije Munira zakucao loptu pod prečku s 15-ak metara.

Chris Smalling (Manchester United – Wolfsburg 2:1)

I Manchester United je preokrenuo utakmicu na svom terenu. Pobjeda je stigla nakon gola Chrisa Smallinga, a kod ovog pogotka još je važnija sjajna asistencija petom Juana Mate koji je fantastičnim potezom prebacio cijelu obranu Wolfsburga.

Maxime Lestienne (CSKA Moskva – PSV 3:2)

Jedini kandidat za gol tjedna koji nije postignut u pobjedničkoj momčadi bio je onaj Maximea Lestiennea. Belgijski krilni igrač PSV-a bio je dvostruki strijelac u porazu kod CSKA, a njegov drugi pogodak bio je uistinu briljantan. Dobio je povratnu loptu u sredinu i proparao mrežu nemoćnog Akinfeeva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider