Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prijedlog iz Madrida

Na pomolu velika razmjena Reala i Manchester Uniteda: Svi će biti zadovoljni

Čini se kako je blizu dogovor kojem bi sve četiri strane mogle biti zadovoljne.

Manchester United i Real Madrid (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Od svih želja koje je Zinedine Zidane iznio za ovaj prijelazni rok ostala je još samo jedna neostvarena - Paul Pogba.

Real Madrid je doveo Edena Hazarda, Luku Jovića, Edera Militaa, Rodryga i Ferlanda Mendyja, a šlag na tortu trebao je biti Pogba.

No, razvoj događaja u tim pregovorima nije išao na način na koji su u Realu to očekivali. Manchester United je ostao nepokolebljiv u svojim zahtjevima, tražeći odštetu koju Real nije htio platiti i to je jedini razlog zašto francuski veznjak u međuvremenu nije potpisao za Kraljevski klub.

Pregovori zapeli oko odštete

Nema sumnje da bi se Pogba brzo i lako dogovorio s Realom oko godišnje plaće, ali zapelo je na odšteti pa su u Madridu počeli smišljati kombinacije kako da udobrovolje Engleze.

I dosjetili se - Garetha Balea. Velšanin je kraj prošle sezone dočekao izvan sastava Reala, evidentno je bilo njegovo nezadovoljstvo s povratkom Zidanea, a nije ni Francuz njega štedio, dapače, otvoreno ga je kritizirao u nekoliko navrata.

Prethodnih godina također smo znali čitati kako bi se Bale rado vratio u Englesku, ali čini se kako nikad nije bio bliže nego što je to slučaj ovog ljeta.

Bale bi se rado vratio u Englesku

U Realu mu se ne ostaje, ali im je jasno dao do znanja da će ostati i ubirati veliku plaću (više od milijun eura mjesečno) sve dok se ne pojavi klub koji ga je spreman adekvatno platiti.

Manchester United jedan je od onih koji ne bi imao problema s visinom njegova ugovora, tim više što im trebaju igračke klase jer se žele vratiti u sam vrh engleskog nogometa i biti konkurentni za naslov prvaka.

Sve skupa izgleda kao win-win situacija, kako za igrače koji žele promijeniti destinacije, tako i za klubove koji bi se rado riješili buntovnika u svojim redovima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider