Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prestanak 'rata'

Čini se kako je Barca spriječila 'krađu' Neymara: Ovo će teško netko platiti

Neymar ostaje u Barceloni osim ako netko plati nevjerojatnu cifru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U tjednu u kojem se samo govori o posljednjem kolu Primere i utakmici u Granadi, Barcelona je navodno riješila i jedno od svojih gorućih pitanja.

Mjesecima se špekuliralo odlazi ili ostaje Neymar Jr., čiji je otac putovao od Pariza preko Manchestera do Madrida ne bi li ispitao puls mogućih novih odredišta za njegovog sina.

No, čini se kako je, kao što se i pretpostavljalo, sve to bila psihološka igra s Barcelonom u kojoj Brazilac želi ostati. Mundo Deportivo piše kako su klub i njegova najveća zvijezda do Messija uspjeli postići dogovor. Naravno, pitanje je bilo samo koliko će Barca morati izdvajati više za mjesečnu plaću, a iznos nije poznat iako je sigurno dosta uvećan.

Isti izvor navodi kako će Neymar potpisati novi ugovor na kraju sezone koja se još uvijek može završiti potpunim debaklom, ali i dvostrukom krunom (u finalu Kupa kralja). Mundo Deportivo piše kako je Barcelona u ugovor Nemyara stavila otkupnu klauzulu od 220 milijuna eura. Pa tko ga želi neka probije sve moguće granice.

Po novom ugovoru Neymar bi trebao ostati u Kataloniji još pet godina. Jedino Messi ima veću otkupnu klauzulu u Barci. Klub ga po ugovoru mora pustiti za nevjerojatnih 250 milijuna eura. Kako stvari stoje, za nekoliko će godina i ta cifra biti skinuta.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider