Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
realu ostale 'mrvice'

Sve je spremno za (tek) drugo pojačanje Reala za novu sezonu

Madridski Real zasad je tih u najluđem prijelaznom roku svih vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od onih klubova koji se još nisu 'raspištoljili' u ovom prijelaznom roku je i europski prvak Real Madrid. Kao da Florentina Pereza nije briga što bi odgođena kazna FIFA-e oko registracije novih igrača trebala nastupiti na prijelaznim rokovima u zimu i ljeto 2017. godine. Ili gazda Reala ima dojavu kako će žalba uroditi plodom?

Zasad je samo iz Juventusa za 30-ak milijuna eura vraćen Alvaro Morata kao jedini ovoljetni transfer, dok je na pripremama najviše oduševio povratnik s posudbe Marco Asensio koji bi mogao stajati mjesta u momčadi našeg Matea Kovačića.

Real se zasad najviše interesirao za pojačanja u veznom redu. Spominjao se prvo Kante koji je otišao u Chelsea, pa onda Andre Gomes koji je šokantno završio u Barceloni, a donedavno je Paul Pogba u madridskim medijima bio opcija pa je čak i Zinedine Zidane odbio prihvatiti novi 'poraz' na tržištu. No, Pogba je Unitedz 99% i tu je priči kraj…

U posljednje su vrijeme isplivala imena Marca Verrattija, kojeg je htio još i Ancelotti te čak i Nemanje Matića, ali prvi ostaje u Parizu dok bi drugi mogao put Juventusa kao zamjena za ozlijeđenog Marchisija. Naravno, ako ga Conte pusti iz Chelseaja.

Tek peti ili šesti izbor

Zato se Real bacio na najmanje zvučno ime kao pojačanje za vezni red. Čini se kako je sve spremno za transfer Mousse Sissoka iz engleskog drugoligaša Newcastle Uniteda. Možda su njegove igre na nedavnom Euru privukle pažnju Zidanea koji želi dodati nešto mišića Modriću i Kroosu. Razmaženi navijači Reala neće pasti u trans zbog ovog transfera, ali valjda Zizou zna što radi.

Madridski As piše kako Newcastle nakon prvotnih pregovora očekuje službenu ponudu i navodi kako je Francuz malijskih korijena jasno dao do znanja engleskom klubu kako ne misli igrati u Championshipu. Mohamed Diame već je stigao na sjever Engleske kao zamjena, a Rafa Benitez je dao mig kako je stvar pred realizacijom.

Sissoko bi tako nakon Toulousea i Newcaslea trebao zaigrati za najtrofejniji klub svijeta, što bi mu bio najljepši mogući poklon za 27. rođendan kojeg slavi za dva tjedna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider