Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Englezi bez milosti

Pogledajte zašto je veznjak Spursa dobio drastičnu kaznu

Engleski nogometni savez nije imao milosti za belgijskog reprezentativca nakon njegova ispada.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vezni nogometaš Tottenhama i belgijske reprezentacije Mousa Dembele kažnjen je sa šest utakmica zabrane nastupa zbog nasrtaja na napadača Chelseaja Diega Costu tijekom utakmice 36. kola igrane u ponedjeljak.

Dembele je u završnici utakmice udario prstom u oko Costu, a taj incident promaknuo je sucu utakmice, no ne i televizijskim kamerama, te je Dembele kažnjen na osnovu snimke, nakon istrage koju je pokrenuo Engleski nogometni savez (FA).

Dembele će tako propustiti utakmice u posljednja dva kola ove sezone protiv Southamptona i Newcastlea Uniteda, te prva četiri kola sljedeće sezone.

Dembele je drugi igrač Tottenhama koji je kažnjen na osnovu televizijske snimke u završnici sezone, ranije je mladi engleski reprezentativac Dele Alli (20) kažnjen s tri utakmice zabrane nastupa zbog zamahivanja rukom prema trbuhu igrača West Bromwich Albiona u utakmici 35. kola.

Dva kola prije kraja sezone drugi Tottenham ima 70 bodova, nedostižnih sedam manje od novog prvaka Leicester Cityja, ali samo tri više od svog najvećeg rivala Arsenala koji se nalazi na trećem mjestu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider