Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponuda da se smrzneš...

Mourinhu nije dosta: Priprema novi mega transfer!

U ljetnom prijelaznom roku Manchester United bio je najveći potrošač, a tim tempom (očito) planiraju nastaviti i u budućnosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rezultati koje postiže Jose Mourinho s Manchester Unitedom otkako ih je preuzeo ovog ljeta daleko su od renomea tog slavnog kluba, ali i od Portugalčevih najvećih uspjeha, premda su Crveni vragovi nemilice trošili.

Za odštete trojice igrača (Paul Pogba, Henrikh Mkhitaryan, Eric Bailly) Mourinho je spiskao 185 milijuna eura, a svi su oni uz to dobili i astronomske plaće, kao i Zlatan Ibrahimović koji je stigao nakon što mu je s PSG-om istekao ugovor.

A Manchester United zasad, najblaže rečeno, ne igra dobro. Od 11 prvenstvenih utakmica dobili su tek šest i za vodećim Liverpoolom kasne već osam bodova, a obilato kaskaju već i za Chelseajem, Manchester Cityjem i Arsenalom.

Ponuda mora "izuti" Nijemce iz cipela

I dok preostaje za vidjeti hoće li trijumf u Walesu protiv Swanseaja biti svojevrsna prekretnica, Mourinho već smišlja kako pojačati momčad. Detektirao je da je glavni problem taj što Ibrahimović nema pravu podršku u napadu i odlučio kako se rješenje problema zove Pierre-Emerick Aubameyang.

Borussia Dortmund je ovog ljeta kao početnu cijenu u pregovorima istaknula 70 milijuna eura što je ohladilo Florentina Pereza. Čini se da će Gabonac koštati osjetno više jer kako vrijeme ide, on je sve bolji, a potencijalnih kupaca ne nedostaje (osim Reala, žele ga i PSG i Arsenal).

Odzvonilo Rooneyju?

U devet nastupa u Bundesligi ove sezone, za 805 minuta provedenih na terenu, zabio je 11 golova i upisao jednu asistenciju.

Igra zbilja fantastično i bio bi pojačanje za United u kojem će, da se ovaj transfer realizira, još više u drugi plan pasti Wayne Rooney kojem Mourinho od dolaska na Old Trafford nikako ne uspijeva pronaći pravu poziciju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider