Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
United na krilima Zlatana

VIDEO Turbo Liverpool zgazio Watford i preuzeo vrh Premierlige!

Velikan s Anfielda u sjajnom raspoloženju čeka reprezentativnu stanku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S velikih 6:1 je Liverpool razmontirao Watford i skočio na vrh Premierlige, iskoristivši tako subotnji kiks Manchester Cityja na Etihadu te remi Arsenala protiv Tottenhama u derbiju sjevernog Londona.

Nedjeljni program 11. kola otvoren je na Emiratesu gdje su Arsenal i Tottenham odigrali 1:1. Autogolom Kevina Wimmera poveli su Topnici u 42. minuti, ali u 51. je Harry Kane iz penala postavio konačan rezultat.

Fantastičnu partiju pružio je Liverpool koji je već u prvom poluvremenu (3:0) riješio sve dileme protiv Watforda. U nastavku su Redsi zabili još tri, a gosti barem počasni pogodak.

Sadio Mane je bio dvostruki strijelac u momčadi koju vodi Jürgen Klopp, a po jedan gol postigli su Philippe Coutinho, Emre Can, Roberto Firmino i Georginio Wijnaldum. Za Watford je pogodio Daryl Janmaat.


Hull City
je preokretom svladao Southampton 2:1, a napokon je pobjedu, prvu premierligašku od 24. rujna, upisao i Manchester United, koji je s 3:1 u gostima dobio Swansea. Dva gola za Crvene vragove bio je Zlatan Ibrahimović, a prije njega je zabio i Paul Pogba.

Mike van der Hoorn je uspio tek ublažiti poraz Swanseaja.

U posljednjoj utakmici kola WBA je kao gost svladao aktualnog prvaka Leicester s 2:1. Strijelci su bili Islam Slimani za domaće te James Morrison i Matt Phillips za goste.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider