Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
novi kiks cityja

Guardiola i Bilić u nevjerici, pogledajte kako su ostali bez pobjeda

Manchester City i West Ham United nisu upisali pobjede na domaćem terenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon razbijanja West Bromwich Albiona u prošlom kolu te velike pobjede nad Barcelonom u Ligi prvaka od Manchester Cityja se na Etihadu protiv Middlesborugha očekivala sigurna pobjeda. Krajem prvog dijela zabio je Sergio Aguero i City je vodio sve do sudačke nadoknade.

Tada stiže kazna za brojne prilike koje su se rodile iz čak 25 udarca prema golu gostiju. Kapetan gostiju Kevin Friend ubacuje s lijevog boka, a Marten de Roon zabija glavom pored ukopane obrane domaćina.

City je opet kiksao na očaj Guardiole kojem su vlastiti igrači brojnim greškama uzeli dosta bodova ove sezone i u prvenstvu i u Ligi prvaka. Arsenal i Liverpool u sutrašnjim se utakmicama mogu domoći čelne pozicije ukoliko pobjede Tottenham odnosno Watford.

I Slaven Bilić se držao za glavu nakon što je ostao bez nova tri boda nakon velike pogreške vratara Adriana. Bod uoči četiri teška kola (Tottenham, Man United, Arsenal, Liverpool) ne može ga zadovoljiti, a bio je blizu osvajanja sva tri nakon još jednog pogotka sjajnog Michaila Antonija.

A onda je Adrian nepotrebno izletio i Walters je poslužio Bojana Krkića za izjednačenje i novo razočaranje navijača na Londonskom stadionu.

Iako je pola sata imao igrača manje, posljednjeplasirani Sunderland upisao je prvu pobjedu u sezoni, svladavši u gostima Bournemouth sa 2-1. Pobjednički gol zabio je Jermain Defoe u 74. minuti iz penala.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider