Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu dosta

Mourinho sprema novo megapojačanje: United počeo "operaciju Lewandowski"

Spiskao je stotine milijuna eura u manje od dvije godine otkako je preuzeo Crvene vragove. I očito ne misli na tome stati...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho nedavno je doveo Alexisa Sancheza i učinio ga najplaćenijim igračem u povijesti Premierlige, a nakon što je u svojoj eri na Old Traffordu (u nepune dvije godine) iskrcao već stotine milijuna eura na pojačanja (Paul Pogba, Romelu Lukaku...), karizmatični Portugalac sprema novi bombastični transfer.

Na meti Uniteda je - Robert Lewandowski. Vijest o interesu Crvenih vragova za 29-godišnjeg Poljaka objavio je Mark Lovell, ESPN-ov dopisnik koji prati Bayern.

U međuvremenu, njemački Kicker objavio je kako je Manchester United napravio određeni "korak" prema dovođenju Lewandowskog. Nije precizirano što to točno znači, ali može se pretpostaviti da je engleski velikan njemačkom preko menadžera izrazio želju za dovođenjem poljskog napadača koji je u subotnjem demoliranju HSV-a hat-trickom došao do brojke od 100 golova za Bayern u Bundesligi.

Suradnja s poznatim menadžerom uvod u veliki transfer?

Punih 10 godina menadžer je Lewandowskom bio njegov sunarodnjak Cezary Kucharski, ali je poljski reprezentativac prekinuo tu suradnju i nedavno pristupio Izraelcu Piniju Zahaviju, jednom od najcjenjenijih svjetskih menadžera.

Posljednjih nekoliko prijelaznih rokova Lewandowski se povezivao s prelaskom u Real Madrid, ali taj se interes nikad nije konkretizirao.

Ugovor s Bayernom traje mu do 30. lipnja 2021. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider