Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sijevalo je i grmjelo

Mourinho "poludio" na svoje zvijezde i sjetio se Perišića: "Zato sam htio Hrvata!"

Mourinho je nakon poraza Manchester Uniteda iskalio bijes u svlačionici

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho rigao je vatru u svlačionici nakon poraza Manchester Uniteda protiv Huddersfielda u prošlom kolu Premierlige.

Bio je to prvi poraz Crvenih vragova u sezoni, koji je omogućio gradskom rivalu Manchester Cityju da se odlijepi na pet bodova. K tome United u sljedećem kolu očekuje derbi s Tottenhamom na Old Traffordu, dok Građani gostuju kod West Bromwich Albiona, koji je ušao u crnu seriju i ne bi trebao biti prevelika prepreka za razigrane Guardioline trupe.

Stoga ne čudi što je Mourinho bio nervozan i ljutit.
„Pobijedila je momčad koja je ušla u utakmicu s emocijama, agresijom, intenzitetom, naglašenom voljom i željom da odigra utakmicu života“, izjavio je nakon utakmice.

Engleski mediji pišu da je Mourinho uoči utakmice bio zabrinut zbog slabog intenziteta treninga njegove momčadi te da je zapravo predvidio poraz.

Portugalac je nakon utakmice iskalio bijes u svlačionici. Sijevalo je i grmjelo. Navodno je najviše poludio na Anthonyja Martiala i Andera Herreru.

Engleski mediji pišu da im je u lice rekao kako je upravo zbog ovakvih utakmica želio dovesti hrvatskog reprezentativca i zvijezdu milanskog Intera Ivana Perišića.

Transferna sapunica trajala je cijelo ljeto, Manchester United i Inter pregovarali su i cjenkali se mjesecima, no na kraju se nisu dogovorili. Inter je tražio 55 milijuna eura, a United to nije želio platiti. Priča je bila prilično čudna, jer United je u posljednjih godinu-dvije potrošio stotine milijune eura, a oko Perišića se cjenkao kao da je bez novčića u kasi.

Klub s Old Trafforda očito je taktizirao i pitanje je što mu je bio glavni cilj. Da je Mourinho toliko žarko želio Perišića, teško da bi bio problem pet ili deset milijuna eura.

Uostalom, u finišu prijelaznog roka doveo je Romelua Lukakua za 85 milijuna eura, a prije toga Nemanju Matića i Victora Lindelofa za 45 i 35 milijuna eura.



 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider