Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Oni nisu Chelsea'

Mourinho otvoreno o incidentu u Parizu: Sramimo se!

Menadžer engleskog nogometnog Premierligaša Chelseaja Jose Mourinho reagirao je na incident koji se dogodio u Parizu nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka između PSG-a i njegove momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, navijači Chelseaja nisu dozvolili ulazak u vlak afroamerikancu, a potom su ponosno uzvikivali: "Mi smo rasisti i mi to volimo". Netko je u podzemnoj sve to snimio kamerom, a snimka je zgrozila čitavi svijet, baš kao i menadžera londonskog kluba.

VIDEO: Ovo su rasisti koji su osramotili Chelsea i Englesku

"Sramimo se. Možda ne bismo trebali jer se odbijam povezati s tim ljudima koji su navodno navijači Chelseaja. Ja sam povezan s Chelseajem, klubom koji promovira i stoji iza mnogo dobrih stvari", rekao je Mourinho.

"Osjećao sam sramotu kada sam vidio što se dogodilo, ali ponosan sam što sam menadžer ovog kluba i uvjeravam vas da ti ljudi ne predstavljaju naš klub. Oni nisu dio njega, niti će ikada biti", veli oštro portugalski menadžer koji smatra da je ideja da se žrtva rasističkog napada dovede u London na utakmicu jako dobra.

"Ne znam da li gospodin voli nogomet, ali mi ga pozivamo da dođe i upozna pravi Chelsea. Klub predstavljaju vlasnik, uprava, menadžer, igrači i oni istinski navijači. Mislim da trenutno ima jako loše mišljenje o nama i volio bih da dođe, neovisno da li voli nogomet ili ne", zaključio je menadžer Chelseaja, koji će u subotu dočekati Burnley.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider