Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pada li danas odluka?

Mourinho htio prošetati Zagrebom, ali se ljutito vratio u hotel

Karizmatični Portugalac boravi u Zagrebu kako bi riješio veliki transfer hrvatskog reprezentativca.

Nije dugo trebalo da Jose Mourinho u Zagrebu postane meta novinara. Pripadnici sedme sile stigli su pred hotel u kojem je smješten menadžer Manchester Uniteda, a on im se sarkastično zahvalio.

"Htio sam prošetati malo po gradu, hvala vam što ste mi to dopustili", poručio je Mourinho i vratio se u hotel.

Tamo se nalazi u društvu Predraga Mijatovića koji je glavni posrednik u mogućem transferu Ivana Perišića na Old Trafford. Mourinho ima veliko povjerenje u Mijatovića još iz vremena kad su surađivali u Realu, kao trener i sportski direktor, a Crnogorac je inače iskoristio priliku i posjetio prostorije Hrvatskog nogometnog saveza gdje se sastao sa nekadašnjim suigračem iz Reala Davorom Šukerom.

Mourinho je počeo slagati igračku križaljku za iduću sezonu, a jedan od igrača koje pod svaku cijenu želi dovesti na Old Trafford je krilni igrač hrvatske vrste. Na njegovom radaru su i napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann, te napadač Evertona Romelu Lukaku.

Engleski mediji otkrili su da je Mourinho u Zagreb došao upravo zbog Perišića kojeg u svojim redovima žele vidjeti i Liverpool i Chelsea, a kako bi osigurao potpis našeg reprezentativca ništa nije želio prepustiti slučaju te je osobno stigao u Hrvatsku.

Perišić postaje najskuplji Hrvat ikad?

Perišić večeras nema pravo nastupa zbog crvenog kartona dobivenog na utakmici s Islandom, a poput Mourinha, utakmicu bi trebao gledati iz svečane lože.

Što se samog transfera tiče, barata se s iznosom od 40 milijuna eura koliko su Crveni vragovi spremni platiti Nerazzurrima. Ukoliko bude tako,

Do sada je najveća odšteta plaćena za Matea Kovačića, Real Madrid je za njega Interu platio 31 milijuna eura. Slijedi Luka Modrić čija je odšteta prilikom prelaska iz Tottenhama u Real Madrid iznosila 30 milijuna eura, dok je Liverpool za Dejana Lovrena Southamptonu platio 25 milijuna eura.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider