Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mrsi posao liverpoolu

Mourinho stigao u Zagreb: Više nije tajna, želi Perišića!

Jose Mourinho stigao je u petak u Zagreb gdje će s Predragom Mijatovićem pokušati dogovoriti transfer Ivana Perišića u Manchester United.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski mediji, prvenstveno tabloidi, najavili su dolazak Josea Mourinha u Zagreb na utakmicu Hrvatska - Ukrajina. Ovaj put su tabloidi uistinu pisali istinu i slavni je trener viđen u jednom zagrebačkom hotelu u društvu Predraga Mijatovića.

Više nije tajna, Mourinhu će Mijatović pomoći u nagovaranju Ivana Perišića da na ljeto prijeđe u Manchester United. Iako se posljednjih dana pisalo kako Perišića opet želi Jurgen Klopp, koji mu nije davao previše povjerenja u Borussiji, očito Portugalac Ivana želi još više.

"54-godišnji trener sletio je u Zagreb uoči večerašnje utakmice Hrvatske i Ukrajine. Mourinho je svjestan interesa Liverpoola i Chelseaja, pa je stigao u Zagreb kako bi zaključio dogovor s Predragom Mijatovićem, super-agentom za transfere igrača s područja Balkana", pišu britanski mediji.

Mourinho je blizak s Mijatovićem koji je svojedobno bio sportski direktor Real Madrida, zadužen za dogovaranje transfera igrača. Prema pisanju spomenutih medija Manchester United spreman je platiti Interu preko 40 milijuna eura za usluge hrvatskog krilnog nogometaša, koji je ove sezone u 33 nastupa u svim natjecanjima postigao devet pogodaka i upisao sedam asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider