Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Četvrto pojačanje

Monaco se priprema na "život poslije Mbappea": Stigla nova desetka

U Monte Carlo je stiglo četvrto ovoljetno pojačanje, nakon Tielemansa, Meitea i Kongoloa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dosadašnji napadač milanskog Intera 27-godišnji Stevan Jovetić u utorak je potpisao četverogodišnji ugovor s Monacom, objavio je klub iz Kneževine bez iznošenja financijskih detalja.

Crnogorski reprezentativac je nakon Partizana, Fiorentine i Manchester Cityja 2015. godine stigao na posudbu u Inter, u kojem se zadržao 18 mjeseci prije nego što je potpisao za Nerazzurre.

No, tek što je ostvario transfer, Inter ga je poslao na posudbu u Sevillu za koju je odigrao drugi dio prošle sezone te u 21 prvenstvenoj utakmici postigao šest pogodaka.

Dva dana prije završetka prijelaznog roka napadač rođen u Podgorici ponovno je promijenio sredinu i potpisao četverogodišnji ugovor s Monacom.

"Vrlo sam sretan što sam došao ovdje. Monaco je velik klub, igrali su u polufinalu Lige prvaka i osvojili francuski naslov prošle godine. U momčadi je nekolicina sjajnih igrača", izjavio je Jovetić nakon potpisa ugovora.

Znak da Mbappe odlazi?

Prema pisanju francuskih medija, Jovetićev dolazak je pokušaj Monaca da popuni prazninu koja bi ostala, ako se ostvare najave o prijelazu Kyliana Mbappea u PSG. U tom slučaju za očekivati je da će Crnogorac preuzeti dres s brojem 10 od fenomenalnog Francuza.

Jovetić je četvrto ovoljetno pojačanje momčadi čija vrata čuva hrvatski reprezentativac Danijel Subašić.

Prije njega u Monaco su stigli veznjaci Youri Tielemans i Soualiho Meite te branič Terence Kongolo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider