Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bomba iz Engleske

'Istina je da smo se našli s Ronaldom, sviđa mu se naš projekt, grad...'

Potpredsjednik Monaca Vadim Vasilijev otkrio je kako je 2013. pregovarao s „glavom i bradom“ Cristianom Ronaldom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Istina je da sam se našao s Ronaldom. Sjeli smo i razgovarali, ali više je to bila priča koja se odnosila na budućnost, ali ne tako daleku“, ispričao je u Vasilijev u razgovoru za engleske medije.

Ronaldo opasno naljutio Amerikance: Zvijezda Reala dobila ultimatum!

Iako se to nekima možda čini šokantnim, drugi čovjek Monaca smatra kako nije nemoguće da Ronaldo prijeđe u Monaco.
„Sviđa mu se naš projekt, grad i naš predsjednik, njih dvojica se poznaju“, otkrio je Vasilijev misleći na Dmitrija Ribolovljeva, ruskog milijardera koji je u prosincu 2011. otkupio dvije trećine kluba, u čijim redovima nastupa i hrvatski reprezentativac Danijel Subašić.

Ubrzo nakon što je u „kneževski klub“ ušao ruski kapital stigle su i prve velike zvijezde poput Radamela Falcaa i Jamesa Rodrigueza, koji s Ronaldom imaju zajedničkog menadžera, Jorgea Mendesa. Moćni portugalski agent ima izvrsne relacije s Ribolovljevim, čije se bogatstvo procjenjuje na 9 milijardi dolara, tako da su sve mogućnosti otvorene.

Nakon velikih početnih investicija, Rus je malo zastao, Falcaa je pustio na posudbu u Manchester United, a Jamesa je prodao Realu, no tvrdi da ne odustaje od namjere da od Monaca napravi klub koji će se boriti za titule na svim razinama.
„Financijski fair-play nas je prinudio na prodaju nekih igrača, ali nastavit ćemo s dovođenjem zvijezda“, obećao je Ribolovljev.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider