Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U pitanju su milijuni

Ronaldo opasno naljutio Amerikance: Zvijezda Reala dobila ultimatum!

Nike plaća Ronaldu 7.6 milijuna eura godišnje za korištenje njegova imidža, a prema stručnjacima za sportski marketing, ugovor je došao u pitanje i bio je blizu razvrgnuća.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo lansirao je liniju takozvanih urbane obuće sa svojim logom CR7 što nije najbolje sjelo Nikeu, koji ima sponzorski ugovor sa zvijezdom Real Madrida, piše španjolski mediji.

'Istina je da smo se našli s Ronaldom, sviđa mu se naš projekt, grad...'

Ronaldo je jedna od reklamnih perjanica Nikea, poznata američka tvrtka sportske opreme Ronalda krezovski plaća za nošenje njihovih kopački, a Portugalac je ušao u njihov poslovni segment. To je izazvalo prijepore na relaciji Nike – Ronaldo. Amerikanci su taj potez protumačili nekorektnim i navodno zaprijetili raskidom ugovora.

Nike plaća Ronaldu 7.6 milijuna eura godišnje za korištenje njegova imidža, a prema stručnjacima za sportski marketing, ugovor je došao u pitanje i bio je blizu razvrgnuća. Prema ugovoru, Ronaldo je obvezan nositi Nikeovu odjeću i obuću, što se kosi s lansiranjem CR7 cipela koje se, uzgred rečeno, proizvode ručno u Guimaresu.

Nakon Nikeova ultimatuma, ipak je došlo do dogovora. Ronaldo će proizvoditi obuću koja se cijenom neće spuštati ispod stotinu eura.
Ronaldo je već pokrenuo liniju donjeg rublja sa svojim logom koje se vrlo dobro prodaje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider