Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Spretni Benzema

Modrićeva "lopta s očima" otvorila Realu put prema važnom trijumfu

Kraljevski klub rutinski je iskontrolirao dvoboj u Galiciji i stigao do pobjede.

Slavlje igrača Reala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida u posljednjem su dvoboju 12. kola španjolskog prvenstva kao gosti svladali Celtu Vigo sa 4:2 (1:0), a kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić bio je asistent za prvi gol Kraljevskog kluba.

Modrić je odličnom okomitom loptom u 23. minuti proigrao Karima Benzemu koji je rutinski zatresao mrežu. Real je povećao prednost u 56. minuti kada je udarac Benzeme prošao kroz noge vrataru Celte Alvarezu, udario u vratnicu od koje se odbio u tijelo nesretnog braniča domaćih Cabrala kojemu je pripisan autogol.

Celta je smanjila lijepim golom Huga Malla u 61. minuti, no Real je ipak osigurao pobjedu iz sumnjivog kaznenog udarca kojega je u 83. minuti iskoristio Sergio Ramos da bi u sudačkoj nadoknadi prvo Ceballos povisio na 4:1, a onda i Brais smanjio na konačnih 4:2.

Modrić je odigrao svih 90 minuta za Real koji je i dalje šesti na ljestvici, ali sada sa 20 bodova, samo četiri manje od vodeće Barcelone, dok je Celta 14. sa 14 bodova.

Bila je to četvrta uzastopna pobjeda Reala u svim natjecanjima nakon smjene trenera kada je Julena Lopeteguija zamijenio Santiago Solari, a ovaj trijumf Kraljevskog kluba naročito je bitan s obzirom na poraz Barcelone od Betisa na Camp Nouu. Sada Real zaostaje samo četiri boda za najvećim rivalima, a to i nije tako strašno s obzirom na sve prikazano u dosadašnjem dijelu sezone...

VIDEO ----> Celta Vigo - Real Madrid 2:4

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider