Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Od početka loše krenulo

Nokaut na Camp Nouu: Barca primila četiri komada, Rakitiću crveni karton!

Umjesto četiri, Katalonci ostaju na samo jednom bodu prednosti pred Atletico Madridom i Alavesom.

Galerija Ivan Rakitić (Foto: AFP) Joaquin slavi pogodak Barci (Foto: AFP) Ivan Rakitić i Gerard Pique (Foto: AFP) +3 Lionel Messi (Foto: AFP)

U 12. kolu Barcelona je doživjela drugi ukupno i prvi domaći prvenstveni poraz u Primeri. Uzbudljivi dvoboj na Camp Nouu pripao je Betisu, završilo je 3:4.

Za Barcu su stvari krenule po zlu u 20. minuti, kada je Firpo Junior doveo goste u vodstvo. U 34. se u strijelce upisao i legendarni Joaquin te se s dva pogotka prednosti za Betis otišlo na poluvrijeme, prije kojeg je, u 44. minuti, Ivan Rakitić dobio žuti karton.

Mučili su se Katalonci i u nastavku, sve do 68. minute kada je dosuđen penal iz kojeg je Lionel Messi smanjio.

No, samo tri minute su bili na zaostatku od jednog gola, jer je u 71. Giovani Lo Celso poentirao za 1:3 uz veliku pomoć domaćeg vratara Marca-Andrea ter Stegena kojem je lopta 'iscurila' kroz ruke u gol.

Arturo Vidal je u 79. opet vratio Barcu u igru, ali je Rakitić u 81. isključen (drugi žuti karton) pa je Barca imala dodatno otežan posao u samoj završnici.

U 83. je Sergio Canales postigao četvrti pogodak za Betis, a u drugoj minuti sudačke nadoknade Lionel Messi je svojim drugim golom postavio konačan rezultat.

U ranijem odigranom dvoboju Alaves je s 2:1 pobijedio Huescu i sad je samo na bod iza Barcelone.

VIDEO ----> Barcelona - Alaves 3:4

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider