Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jasna poruka

Modrić želi ostanak Dalića: "Napravio je fenomenalan posao"

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije otkrio je svoje dojmove nakon izborenog Svjetskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić nakon remija s Grčkoj u uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija podijelio je svoja razmišljanja povodom izborenog plasmana na Svjetsko prvenstvo.

"Presretni smo što smo se plasirali na Svjetsko prvenstvo, kvalifikacije su bile duge i teške, ali na kraju smo pokazali i kvalitetu i karakter i zasluženo smo tamo gdje nam je i mjesto", izjavio je Modrić:

"Dosta teška utakmica za nas, nismo odigrali na nivou na kojem možemo i znamo, ali rezultat je tu najbitniji. Puno smo se istrošili u prvoj utakmici, danas je u odsta trenutaka nedostajalo i koncentracije. Borili smo se svi kao jedan i zasluženo smo izborili Svjetsko prvenstvo", istaknuo je u izjavi za HRT.

"Taktički smo odigrali jako dobro"

On i njegovi suigrači preiskusni su da bi se prepali grčkih navijača na stadionu Karaiskakis.

"Znali smo da će publika biti bučna i tjerati ih prema naprijed, ali ostali smo prisebni. Nismo se previše povukli, držali smo liniju koliko smo god mogli i nismo im dopuštali da ugroze naš gol. Odigrali smo jako dobru taktičku utakmicu."

Modrić je naglasio kako su ovo bile iznimno iscrpljujuće kvalifikacije.

"Bilo bi suludo da ne idemo s Dalićem u Rusiju"

"Trebat će se emocije malo slegnuti, bile su ovo i fizički i mentalno teške kvalifikacije, ali na kraju smo to prebrodili i otišli tamo što je najvažnije. Presretni smo zbog nas i naših ljudi u Hrvatskoj, a sad se okrećemo klupskoj sezoni."

Na upit hoće li Hrvatska sa Zlatkom Dalićem kao izbornikom ići u Rusiju, Modrić je odgovorio:

"Bilo bi suludo da ne, napravio je fenomenalan posao u ovih mjesec dana što je s nama. Isto tako, želio bih se zahvaliti i starom stožeru i izborniku Čačiću. Najvažnije je da je Hrvatska na Svjetskom prvenstvu.

Kakav rezultat očekujete od Hrvatske na SP-u u Rusiji?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider