Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Pitanje za izbornika'

Modrić: Ne znam zašto sam zamijenjen

Luka Modrić neće po dobro pamtiti prvo nošenje kapetanske trake od prve minute.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vjerovali ili ne, Luka Modrić tek je u 30. godini života nosio kapetansku traku u dresu reprezentacije od prve minute. Njegov duet s Milanom Badeljom nije dobro funkcionirao, uostalom kao ni igra reprezentacije.

"Naravno da sam razočaran, nismo ostvarili ono po što smo došli. Nismo igrali na razini na kojoj mi možemo i trebamo igrati, imali smo šansi i polušansi, ali nismo ih iskoristili. Gledali smo Azere i vidjeli da teže igri, da su puno kompaktniji pod Prosinečkim, možda su i zaslužili taj bod. Nije to bila prava Hrvatska", rekao je Luka.

Izbornik Kovač objasnio ulogu Pjace i zašto je izvadio Modrića

Dvadesetak minuta prije utakmice svi su ostali iznenađeni. Semafor četvrtog suca svijetlio je Modrićev broj, ulazio je Marcelo Brozović, a kapetanska traka prešla je na ruku Ivana Rakitića. Luka nije odigrao utakmicu za pamćenje, ali opet… Kovač je nakon utakmice objasnio zašto je iz igre povukao kapetana, dok je Modrić iskreno priznao:

''Ne znam zašto sam zamijenjen, to je pitanje za izbornika, nisam tražio zamjenu.''

Hrvatska službeno ima 15 bodova, ali moramo to računati -1, jer sumnjamo da će UEFA usvojiti žalbu HNS-a i ostaviti nam taj bod. Norvežani su na 13 bodova i utakmica na Oslu mora se shvatiti puno, puno ozbiljnije. Ako izgubimo, selimo na treće mjesto…

 

Treba li izbornika Kovača zabrinuti 'nula' protiv Azerbajdžana?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider