Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ne možeš pare sakriti"

Mišković nakon Šukerove pobjede: "Popravit ćemo neke stvari, bit će puno bolje"

Davor Šuker dobio je novi četverogodišnji mandat na mjestu predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Damir Mišković (GOL.hr)

Na burnoj Skupštini HNS-a Davor Šuker odnio je premoćnu pobjedu, sa 48 glasova ZA, tri SUZDRŽANA i jednim PROTIV.

Jedini od prisutnih skupštinara tijekom koji je tijekom glasovanja bio protiv novog mandata Davoru Šukeru bio je Dario Šimić, a jedan od trojice suzdržanih bio je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

"Ja samo želim boljitak sporta"

"Bio je samo jedan kandidat, ali nisam glasovao ni za ni za protiv zbog toga što govorim ima mjesec dana. Mi imamo svoj neki put, i s nekim stvarima nisam bio zadovoljan. Ne govorimo da je sve bilo perfektno niti da će sve biti perfektno, ni da je sve bilo loše rađeno. Jednostavno, neke stvari po meni moramo promijeniti i na tome radimo", izjavio je Mišković za Novu TV.

Nešto kasnije, Mišković je izabran u novi saziv Izvršnog odbora HNS-a te je ujedno imenovan jednim od potpredsjednika HNS-a. Također, bit će i u Odboru za hitnost, skupa s Davorom Šukerom, Damirom Vrbanovićem, Tomislavom Svetinom, Antom Kulušićem, Robertom Markulinom i Antom Vučemilovićem-Šimunovićem.

Je li to možda put Damiru Miškoviću prema kandidaturi za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza u budućnosti?

"Nisam o tome razmišljao, ja samo gledam za boljitak našeg sporta općenito, a pogotovo nogometa."

"Moramo sjesti i početi puno razmišljati"

Što očekujete od novog mandata predsjednika Šukera?

"Broj jedan je da svi sjednemo, puno počnemo razmišljati i raditi i malo se organiziramo nego što smo bili dosada, da nastavimo nastaviti raditi stvari koje su bile dobre dosad, a neke druge popravimo. Sigurno neće biti preko noći, ali poznavajući svih nas koji smo u zadnje vrijeme sjedili i pričali, bit će puno bolje."

Kako komentirate izlazak sa Skupštine oporbenjaka?

"Ma ne, ja ne bih rekao da je to oporba. Ako je netko oporba onda ostaje i kaže svoje. Meni je žao što se ovako nešto dešava, mislim da bi bilo ljepše da to prikažemo na neki drukčiji način. Po meni to ne vodi ničemu."

Financijski dio još nije došao na red, ne znamo još gdje je nestalo 14 milijuna kuna od Svetica. Hoće li doći?

"Valjda, ako ih netko pita objasniti. Nema tu, danas ne možeš pare sakriti, koje uđu i što se transferira. Valjda će znati objasniti."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider