Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podrška Keku

Mišković nabrojio greške na štetu Rijeke: "Sad bismo bili na bod iza Dinama"

Predsjednik Rijeke osvrnuo se na aktualni trenutak prvaka Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred nogometašima Rijeke 10 je dana koji će umnogome usmjeriti ovu sezonu. U subotu su gosti Dinama na Maksimiru, zatim u četvrtak dočekuju Austriju Beč u Europskoj ligi, a prije iduće reprezentativne stanke Rijeku čeka i nezgodno gostovanje kod Lokomotive.

U tom periodu mogu smanjiti zaostatak za vodećim Dinamom i uknjižiti tri vrijedna boda u borbi za prezimljavanje u Europi, ali se može dogoditi i da im sasvim potonu rezultatske ambicije.

Trener Matjaž Kek ponudio je ostavku nakon domaćeg poraza od Osijeka, ali je predsjednik Rijeke Damir Mišković to rezolutno odbio i prisnažio:

"Kek može izgubiti još ne znam koliko utakmica u nizu, ali će biti trener Rijeke dok god vidim žar u njegovim očima. A ovaj sam tjedan dosta proveo uz momčad, vidio kako rade i mogu reći da je Kekov žar jak kao i svih ovih godina otkad je preuzeo momčad", izjavio je Mišković za Sportske novosti.

Osim o poziciji trenera, Mišković se osvrnuo i na neke druge stvari. Konkretno, na suđenje. Navijači i ljudi oko kluba skreću pozornost na velike pogreške na štetu Rijeke kakvih su Riječani bili pošteđeni prošle sezone.

"Evo vam brze analize. Da nije bilo sudačkih pogrešaka u Puli i protiv Osijeka, mi bismo imali četiri boda više, a ako tome dodate i prvu utakmicu s Osijekom gdje smo izgubili iz penala koji nije bio, to je još jedan bod. Dakle, Dinamo bi nam sada bježao jedan, a ne šest bodova", poručio je Mišković.

Derbi 14. kola HNL-a Dinamo – Rijeka igra se ove subote na Maksimiru s početkom u 15:00. Glavni je sudac utakmice Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a pomoćnici su mu Borut Križarić (Čakovec) i Bojan Zobenica (Velika Gorica), dok je četvrti sudac Jerko Crnčić iz Vrbovca. Dodatni su pomoćni suci Mario Zebec (Cestica) i Igor Križarić (Čakovec).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider