Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh, moglo je i bez ovoga

Nenamjerni gaf engleske ikone: Htio reći kako su ga uništile ozljede pa popljuvao bivše klubove

Sa samo 18 godina oduševljavao je na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj, ali ipak nije uspio ostvariti ono što se od njega očekivalo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve ono što je bio i što jest Steven Gerrard, u očima navijača Liverpoola bio bi i Michael Owen da mu karijera nije krenula stranputicom zbog velikih problema s ozljedama.

Gerrardov vršnjak (obojica rođeni 1980. godine) sa samo 18 godina oduševljavao je na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, a kad je trebao potpuno igrački eksplodirati, doživio je krah.

Prešao je 2004. iz Liverpoola u Real Madrid, koji ga je nakon samo jedne sezone prodao u Newcastle, gdje je proveo četiri godine prije transfera u Manchester United. Old Trafford bio je pretposljednja postaja njegove karijere, koja je okončana u sezoni 2012./2013. u Stokeu.

gol expired Cityjeva "krađa" u Barceloni: Pobijedili velikane u utrci za klinca koji je oduševio Guardiolu divider

Danas, s vremenskim odmakom, Owen je dao kratki presjek svoje karijere.

"Vjerojatno sam već u 23. godini bio u padu. Kad sam imao 19, ozlijedio sam preponu i nikad se nisam dobro oporavio. S 21 godinom osvojio sam Zlatnu loptu, ali ozljede su me već tad počele usporavati", izjavio je Owen i onda dodao rečenicu koja se neće svidjeti njegovim nekadašnjim poslodavcima niti navijačima tih klubova.

"Vjerujte, nikad mi nije bio san igrati za Stoke, Manchester United i Newcastle."

gol expired Pet ključnih pitanja El Clasica: Zidaneova najveća dvojba, taktičke varke i neočekivani heroji divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider