Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otvorena linija fronte

Messi spreman za 'el clasico', ali Barca ipak strahuje

Otvorena je linija fronte između Barcelone i Argentinskog nogometnog saveza oko datuma Messijeva povratka na travnjak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi trebao bi biti spreman za dvoboj Real Madrida i Barcelone, koji se igra 21. studenog na Santiago Bernabeuu. Od subote je poznata i satnica, prvi „el calsico“ sezona započet će u 20.30 sati.

Nakon prvih šokantnih prognoza, čini se da Messijeva ozljeda ligamenata lijevog koljena nije toliko ozbiljna. Donato Villani, liječnik argentinske reprezentacije, mišljenja je da bi se Messi mogao vratiti na travnjak prije no što su Barcelonini liječnici isprva prognozirali, možda već za okršaj Argentine s Brazilom i Kolumbijom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, 13. i 17 studenog.

„Dugo poznajem Messija i ne sumnjam da će biti spreman prije najavljenih 6-8 tjedana. To nije ozljeda koja bi ga toliko dugo mogla odvojiti od travnjaka“, kazao je Villani, čije riječi nisu primljene baš s oduševljenjem na Camp Nouu.

U Barceloni ih tumače kao pritisak Argentinskog nogometnog saveza na Messija. Katalonci su zabrinuti, jer derbi s Brazilom pada točno u sedmom tjednu Messijevog oporavka. Barcelona bi najradije da Messi pričeka s povratkom do „el clasica“, no pitanje je što će Messi odlučiti? Utakmice s Brazilom ipak se ne igraju svaki dan, to je također "clasico" južnoameričkog i svjetskog nogometa. Otvorena je linija fronte između Barcelone i Argentinskog nogometnog saveza, ali jasno je da će Messijeva biti zadnja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider