Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Imao sam problema...'

Messi otvorio dušu i otkrio zašto su on i Barca bili u velikoj krizi

Lionel Messi je za španjolske medije otkrio što je utjecalo na pozitivan preokret u igri Barcelone i njega samog nakon poraza od Real Sociedada, koji je izazvao veliku buru na Camp Nouu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Nakon utakmice na Anoeti, sve se promijenilo. Nismo napustili travnjak u istom raspoloženju“, kazao je Messi koji se zajedno sa suigračima i trenerom našao na udaru katalonskih medija i ljutitih navijača Barcelone, dok su s druge strane njihovi navijači rivali iz Reala u tom trenutku proživljavali blistave trenutke obasipani pohvalama madridskih medija.

Camp Nou je pogodio snažan potres. Spekuliralo se o sukobu Messija i Luisa Enriquea, svađama u svlačionici, opet su se povukle priče o mogućem odlasku Argentinca iz Barcelone. Na iznenađenje mnogih, Barcelona je potom zaredala s 11 pobjeda, a Real je ušao u krizu igre i rezultata, situacije se okrenula za 180 stupnjeva.
„Podigli smo glave, promijenili smo stav i opet dobili želju za igrom i pobjedama. U zadnje vrijeme izlazimo na travnjak s više entuzijazma i želje za napadom i presingom“, objašnjava Messi preporod svoje momčadi. „

Nakon poraza u San Sebastianu, nastojali smo popraviti imidž momčadi i kluba. To se osjetilo na igrama i rezultatima i nije ostalo nezapaženo. Međutim, nismo još ništa osvojili, moramo zadržati momentum kako bismo ostvarili postavljene ciljeve. Osobno sam vrlo sretan s trenutačnom situacijom, nadam se da ćemo ovako nastaviti.“

Messi ističe da ne želi da im se dogodi prošla sezone kada je Barcelona u finišu zakazala i nije osvojila nijedan značajan trofej.
„Prošla godina ni na osobnom planu nije mi bila dobra, želio sam promijeniti neke stvari. Postavio sam si cilj da opet igram kao ranije, to mi je izazov. Prošle sezone imao sam problema na travnjaku, ali i izvan njega“, priznao je Messi.

„Mi smo Barcelona, želimo sve osvojiti. Osjećam se odlično i sretno, ali imam 27 godina, nije to više isto kao nekoć kada sam bio mlađahan. Tijelo to dobro osjeća. Nastojat ću paziti se, i što jedem, i kada idem spavati, i kako treniram...“, poručio je Messi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider