Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Genijalni Argentinac

Messi: Očito imam nešto protiv Boatenga; Neymar: Messi? Svi vi to znate

Lionel Messi je igrač s najviše golova, najviše asistencija, najviše ključnih dodavanja i najviše driblinga u Ligi prvaka ove sezone…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Genijalnom Argentincu je trebalo tri minute da sruši Bayern. Čekalo ga se cijelu utakmicu, čak je u nastavku malo utihnuo, a onda je uslijedila čarolija. Ni do tada fenomenalni Neuer nije imao nikakve šanse.

Jadni Boateng: Pogledajte kako je Internet doživio Messijevu čaroliju

Rakitić asistent za gol o kojem priča svijet: 'Hvala Bogu što imamo Messija'

Ovacije Camp Noua za Rakitića: Asistencija Messiju i 'tunel' Schweinsteigeru

''Bila je vrlo teška utakmica. Igrali smo protiv momčadi sa sličnim stilom i morali smo se dobro potruditi da dođemo do prvog gola. Imamo dobar rezultat uoči uzvrata, ali Bayern je vrlo jak kod kuće i krenut će na nas od prve minute'', rekao je nakon utakmice Messi.

''Obje momčadi su željele igrati i to je razlog zašto su ljudi vidjeli odličnu utakmicu. Pogodak? Neuer je jako dobar, ali sam ipak uspio postići taj gol. Mogu li reći još nešto o Messiju? Svi vi to znate, Leo je najbolji!'', jasan je bio strijelac trećeg pogotka Neymar.

Bayern se dobro držao do 77. minute ponajviše zahvaljujući Neueru, ali onda je proradio Messi. Posebno je briljantan drugi pogodak kada je 'slomio kičmu' Boatengu i kao od šale lobao najboljeg vratara svijeta.

''Očito imam nešto protiv Boatenga kad sam ga onako predriblao'', našalio se Messi pa nastavio: ''Mislio sam da će pokriti moju jaču nogu pa sam otišao na drugu stranu. Neuer? Stvarno je dobar, imali smo neke šanse prije prvog pogotka.''

Uzvrat je 12. svibnja na Allianz Areni i Bayern će teško doći do preokreta. Barcelona nije Porto i zasigurno neće 'pasti šaptom' kako se dogodilo Portugalcima. Bavarci će morati odigrati najbolju utakmicu sezone.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider