Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"pretjerali ste"

VIDEO Nakon briljantne predstave Messi sa suigračima obznanio bojkot!

Argentinski mediji razapeli su reprezentaciju nakon teškog poraza od Brazila i nisu birali način da naštete čak i onima koji ne igraju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinska reprezentacija predvođena Leom Messijem vratila se pobjedničkim navikama u krucijalnoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Kolumbija je pala s 3:0 no atmosferu su nakon susreta "pokvarili" reprezentativci predvođeni Messijem.

Napadač Barcelone i 25 njegovih suigrača izašlo je pred medije i poručilo da s njima do daljnjega nema komunikacije. Messi je kao kapetan objasnio zbog čega je došlo do ovakve odluke.

"Ovdje smo da vas obavijestimo kako smo odlučili ne razgovarati s medijima. Puno je optužbi upućeno na našu adresu, puno nepoštovanja i to je jednostavno previše. Kap koja je prelila čašu bile su optužbe na račun Lavezzija koje su itekako ozbiljne. Nemamo drugog izbora nego povući ovakav potez", rekao je Messi.

U ponedjeljak je jedan novinar putem društvene mreže optužio napadača Ezequiela Lavezzija da u kampu reprezentacije puši marihuanu. Argentinac, koji nije igrao još od ljeta i Copa Americe, je najavio tužbu protiv novinara zbog lažnih optužbi koje su ozbiljno naštetile njemu i njegovoj obitelji.

Izbornik Edgardo Bauza je podržao odluku svojih reprezentativaca, iako je izjavio da to nije normalna sitaucija.

Šest kola prije kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Argentina je peta, odnosno drži mjesto koje vodi u dodatne kvalifikacije. Čile i Ekvador joj bježe tek tri boda, dok Kolumbija zaostaje samo jedan. Vodeći je Brazil s 27, odnosno osam više.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider