Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najbolja partija?

VIDEO Evo što se dogodi kada se naljuti Messi: "Masakrirao" Kolumbijce!

Argentina se trgnula nakon teškog poraza od Brazila i na identičan način razbila Kolumbiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada ga jako naljute, on samo još dodatno stisne "papučicu gasa". Tako bi otprilike mogli opisati nastup Lionela Messija u krucijalnoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u kojoj je Argentina s 3:0 razbila izravnog konkurenta Kolumbiju. Messi je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica u dresu reprezentacije, a kada je tako suparniku se loše piše.

Napadač Barcelone postigao je vodeći pogodak i asistirao za preostala dva. Gol koji je zabio u 10. minuti bio je prava ljepotica iz slobodnog udarca s gotovo 25 metara, a lopta se od grede odbila u gol.

Nakon toga je izluđivao obrambene igrače Kolumbije koji su na trenutke izgledali smiješno kada bi Messi krenuo u dribling. Za drugi gol asistirao je iz prekida, a kod trećeg je ukrao loptu na krilu, sjurio se u šesnaesterac i lijepo uoči usamljenog Di Mariju.

Ovom pobjedom Argentina je preskočila Kolumbiju i vratila se na poziciju koja vodi u dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. Do kraja kvalifikacija ostalo je za odigrati još šest utakmica.

Na pragu Rusije nalazi se Brazil koji je noćas slavio u Peruu s 2:0. Gabriel Jesus i Renato Augusto zabili su po jedan pogodak slavlju Brazilaca, koji sada uvjerljivo predvode kvalifikacijsku skupinu s četiri boda više od prvog pratitelja Urugvaja.

Zaslužan za to je i Čile, koji je s 3:1 slavio protiv Urugvaja i također si povećao šanse za odlazak na SP. Alexis Sanchez zabio je dva pogotka u preokretu Čileanaca nakon što je Edinson Cavani doveo goste u vodstvo u 17. minuti. U posljednjoj minuti sudačke nadoknade u prvom dijelu Vargas je poravnao, a onda u 60. i 84. Sanchez donio pobjedu aktualnom prvaku Južne Amerike.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider