Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U juriš s 400 milijuna

PSG srušio Real: Parižani osigurali novo veliko pojačanje za 180 mil. eura?

Pojavila se informacija da je PSG dogovorio transfer Kyliana Mbappea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su neki europski mediji, uključujući i madridsku Marcu, objavili senzacionalnu vijest kako su Monaco i PSG sklopili dogovor oko transfera Kyliana Mbappea na Park prinčeva, stiže demanti iz Pariza.

Le Parisien javlja da je preko svojih izvora u Kneževskom klubu doznao da je ta informacija netočna i da ništa nije dogovoreno. Vijest o transferu putem društvenih mreža demantirao je i BeIN Sports, katarski medij na čijem se čelu nalazi predsjednik PSG-a Nasser Al Khelaifi, koji se danas iznenada pojavio u Madridu i izazvao veliku pomutnju.

Marca piše da su se Monaco i PSG praktički sve dogovorili i da ostaje tek parafiranje ugovora. Prema informacijama madridskog dnevnika, PSG će isplatiti Monacu ukupnu odštetu od 180 milijuna eura, a Mbappe će dobiti ogromnu plaću i postat će jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu. Nakon što su Parižani doveli Neymara u najvećem transferu u povijesti nogometa, Marca piše da je PSG pripremio 400 milijuna eura za nova pojačanja, a jedna od meta mu je i vratar Atletica Jan Oblak.

Podsjećamo da je Marca nedavno senzacionalno objavila kako su se Monaco i Real Madrid sve dogovorili i da Mbappe prelazi u Real za 180 milijuna eura. Nekoliko sati kasnije Monaco je to demantirao, a vrijeme je pokazalo da dogovor doista nije postignut.

Iako zainteresirani klubovi do ovog trenutka nisu službeno demantirali da je dogovoren Mbappeov transfer u PSG, zaključak je da treba pričekati i s velikom rezervom uzeti Marcine informacije.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider