Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu prvi put

Tako se to radi: Jedan od najcjenjenijih stručnjaka brani svog vratara nakon nevjerojatnog gafa

Uz puno muke Tottenham je opravdao ulogu favorita ovog vikenda u Premierligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham je u sedmom kolu Premierlige na svom stadionu s 2:1 pobijedio Southampton.

Spursi su uspjeli opravdati ulogu favorita premda su veći dio utakmice (sat vremena) imali igrača manje.

U 31. minuti isključen je Serge Aurier pri njihovu vodstvu od 1:0, a onda je vratar Spursa Hugo Lloris nevjerojatnim gafom poklonio gostima izjednačenje. Dugo je oklijevao što će učiniti s jednom loptom koju su mu vratili njegovi stoperi i onda se odlučio za najgoru moguću opciju: pokušao je predriblati gostujućeg napadača Dannyja Ingsa, ali ovaj mu je uzeo loptu i ugurao je u gol (katastrofalnu Llorisovu pogrešku pogledajte ovdje).

Kasnije je Harry Kane zabio pobjednički pogodak za Spurse, a Lloris je do kraja zaključao svoja vrata, no poslije dvoboja ipak se dosta pričalo o toj njegovoj pogrešci.

  Trebaju li nam više ove djevojke u 2019.? ''Smiješno je takvo što tražiti'' UFC djevojke (Foto: AFP) UFC djevojke (Foto: AFP) UFC djevojke Britanny Palmer i Arianny Celeste (Foto: AFP) +3 UFC djevojke (Foto: AFP)

Trener Tottenhama Mauricio Pochettino stao je u obranu svog vratara i kapetana.

"Ne krivite Huga, ja sam krivac za taj pogodak zato što ja inzistiram da tako igramo", poručio je Pochettino, a onda i naglasio koliko je Lloris bitan Spursima:

"Radi se o, ako ne najboljem, onda sigurno jednom od tri ili pet najboljih vratara na svijetu."

I dok argentinski stručnjak ne želi čuti ni riječ protiv Llorisa, neke su brojke neumoljive. Primjerice, francuski je reprezentativac, uključujući ovu protiv Southamptona, u protekle tri sezone napravio čak devet pogrešaka koje su izravno dovele do suparničkih zgoditaka.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider