Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
treći ovoga tjedna!

Guardiola nastavlja uništavati konkurenciju: Stigla još jedna mlada zvijezda

Manchester City ponovno je zagrabio u svoju blagajnu i doveo još jednu mladu zvijezdu južnoameričkog nogometa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pep Guardiola nastavio je svoj ljetni šoping dovevši trećeg igrača samo u ovome tjednu! Macnhester City kupio je 19-godišnju kolumbijsku senzaciju Marlosa Morena za 5.5 milijuna eura. Krilni nogometaš stigao je na Etihad iz Atletico Nacionala.

Iako mu je tek 19 godina Moreno je već upisao sedam nastupa za reprezentaciju Kolumbije, te je postigao i pogodak na ovogodišnjem izdanju Copa Americe. On je svoj prvijenac postigao u susretu protiv Kostarike. Osim toga bio je dio momčadi koja je u srpnju osvojila Copu Libertadores nakon što je u finalu slavila protiv Independiente del Vallea. Moreno je u 13 utakmica u Copi Libertadores ove sezone postigao tri pogotka.

Kolumbijac je postao drugi perspektivni igrač koji je ovoga tjedna stigao u Manchester City, nakon što je Guardiola doveo Gabriela Jesusa iz Palmeirasa za 30 milijuna eura.

Moreno je tako postao sedma ovoljetna akvizicija Guardiole nakon što su u klub već stigli Ilkay Gundogan, Aaron Mooy, Nolito, Oleksandar Zinčenko, Leroy Sane i spomenuti Jesus. Podsjetimo, Guardioli je kada je dolazio menadžer Liverpoola Jurgen Klopp poručio da dovede poveći broj novih igrača jer će u suprotnom imati problema.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider