Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napušta Bayern

Götze blizu prelaska u Englesku: U igri su ostala samo dva kluba

Čini se da Mario Götze odlazi u Tottenham...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je tvrdio da će ostati u Bayernu, njemački reprezentativac Mario Goetze (24) ipak će napustiti bavarski klub, objavio je u nedjelju Bild.

 

Njemački dnevnik tvrdi da se je otac Marija Goetzea sastao dva puta sa predstavnicima Tottenhama tijekom Eura u Francuskoj, te da je pred Goetzeom najvažnija odluka u karijeri.

Tijekom posljednjih nekoliko tjedana dosta se nagađalo u kojem bi klubu trebao završiti Goetze, a najviše su se spominjali Tottenham, Borussia Dortmund, Liverpool i Arsenal. Sada su u igri ostala samo dva kluba, Tottenham i Borussia Dortmund, tvrdi Bild.

Goetze je 2013. godine, kada je bio u najboljoj formi u karijeri, napustio Borussiju Dortmund te je potpisao za najvećeg rivala Bayern. No, u Bayernu je njegova karijera krenula silaznom putanjom, pa zadnje dvije sezone uglavnom sjedi na klupi za pričuve. Navijači ga se još samo sjećaju po tome što je u finalu SP 2014. zabio pobjednički gol protiv Argentine.

Unatoč tome što mu navijači Borussije nisu oprostili odlazak u Bayern, klub iz Dortmunda priželjkuje njegov povratak. No, čini se da je vjerojatnija varijanta odlazak u Tottenham, piše Bild.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider