Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko pojačanje

Mario Balotelli se vraća u Premier ligu: Novi je igrač Liverpoola?!

Mario Balotelli mogao bi napustiti Milan već danas…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sezone i pol u Milanu Mario Balotelli vraća se na Otok! Objavili su ovu vijest gotovo svi sportski mediji iz Engleske i Italije. Nije do kraja bilo poznato u koji točno klub stiže, ali polako postaje jasno kako se radi o Liverpoolu.

''Ovo je moj posljednji dan u Milanu'', prenosi njegove riječi Sky Italia, a ugledni Times piše kako je nakon razgovora o posudbi vjerojatno dogovoren stalni prelazak na Anfield.

Mario Balotelli u Premier ligi je proveo tri godine igrajući za Manchester City s kojim je postao prvak 2012. godine. U 54 nastupa za Manchester City postigao je 20 pogodaka, dok je u 43 utakmice za Milan postigao 26.

Talijanski mediji pišu kako će Redsi platiti Milanu 22 milijuna eura za reprezentativca Italije, a kao moguća zamjena spominje se Kolumbijac Jackson Martinez iz Porta.

Nakon odlaska sjajnog Luisa Suareza u Barcelonu, Liverpool definiitvno treba pojačanje u napadu. Spominjao se ovih dana i transfer odnosno posudba Radamela Falcaa, no s ovim razvojem događaja od toga neće biti ništa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider