Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bezobrazni i bahati'

Brbićev oštar odgovor: 'Zdravko i Zoran Mamić uništili su hrvatski nogomet!'

Nije dugo trebalo čekati poljudski odgovor na riječi Zorana Mamića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u najavi prve utakmice polufinala Kupa Zoran Mamić svojim izjavama dodatno zapalio atmosferu uslijedio je i odgovor s Poljuda.

"Vjerujem da je gospodin Brbić vidio moju poruku, naporno trenirao, da će naći pravilnu veličinu dresa i odraditi to kvalitetno sutra", odgovorio je Mamić na novinarsko pitanje o tome kakvo suđenje očekuje na Poljudu.

Prozvani Marin Brbić nekoliko sati kasnije reagirao je prilično žestoko.

"Izjava Zorana Mamića krajnje je neprimjerena i ispod svake razine. To je još jedan dokaz da bezobrazluku i bahatosti braće Mamić nema kraja. Kao da nije dosta što su Zdravko i Zoran na čelu Dinama uništili hrvatski nogomet nego si još uzimaju za pravo dijeliti nam svima lekcije o poštenju i moralu", bijesan je bio predsjednik Hajduka:

'O poštenju i moralu braće Mamić najbolje svjedoče brojne pokrenute istrage'

"O poštenju i moralu braće Mamić najbolje svjedoči stanje u kojem se nalazi hrvatski nogomet te brojne istrage koje su protiv njih pokrenute. Njih dvojica, uz pomoć između ostalog i sudačke organizacije, ubili su svaku draž i neizvjesnost u domaćem natjecanju podredivši sve jednom klubu i jednom gazdi", istaknuo je Brbić:

"Nogomet se u Hrvatskoj danas igra isključivo za privatni interes braće Mamić. Oni koji su otjerali gledatelje s tribina i za vlastiti račun privatizirali hrvatski nogomet, Savez i sve reprezentativne selekcije sada jedini izlaz vide u banaliziranju problema koje su upravo oni uzrokovali i za koje su odgovorni."

Na koncu se Brbić vratio na početak i prokomentirao Mamićevu 'ponudu' da on bude sudac derbija.

"Hvala mu, ali ne hvala. Ne bih nikad sebi uzeo za pravo da sudim nogometne utakmice kao što to on i njegov brat sude duže od desetljeća u hrvatskom nogometu. Nažalost, pritom i hrvatski nogomet osuđuju na propast!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider