Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mizerne brojke

Četiri glavna krivca za Realov jad: Bale lošiji i od Beniteza

Realova sezona zasad protiče ispod očekivanja i renomea Kraljevskog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ono što je Real Madrid dosad odigrao u sezoni 2015./2016. daleko je od uobičajeno visokih ambicija koje ih prate.

Kraljevski je klub, doduše, protutnjao skupinom A Lige prvaka i sa 16 osvojenih bodova premoćno osvojio prvo mjesto, ali taj učinak ne može tek tako prebrisati sve ono loše u glavnom natjecanju - Primeri.

U španjolskom prvenstvu se najbolje vidi gdje je Real u odnosu na najvećeg rivala Barcelonu, a tu su stvari dosta poražavajuće. Porazom kod Villarreala Real Madrid je ostao na pet bodova zaostatka za vodećim dvojcem (Barcelona i Atletico Madrid).

Marca je kao četiri glavna krivca za takvo stanje apostrofirala Garetha Balea, Cristiana Ronalda, Sergija Ramosa i Jamesa Rodrigueza.

Za njih četvoricu madridski dnevnik tvrdi kako nisu ni približno na svom maksimumu, a posebno je, pišu Španjolci, podbacio Bale. Igrač za kojeg je Real Tottenhamu (zajedno sa svim bonusima) platio 100 milijuna eura u 10 utakmica postigao je četiri pogotka te upisao šest asistencija.

Iako je više od mjesec dana ove sezone propustio zbog ozljede, imao je Bale dovoljno vremena da ta statistika bude kudikamo bolja, tim više što igra vrlo blizu protivničkog gola i bez previše obrambenih zadataka.

Zanimljivo, Marca nigdje ne spominje trenera Reala Rafaela Beniteza protiv kojeg se okrenula većina navijača, ali i neki igrači.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider