Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan pri kraju realizacije?

ManUtd spremio 170 milijuna eura za dvije ubojite ljevice

Engleski nogometni velikan Manchester United osigurao je 170 milijuna eura kako bi ove zime na Old Trafford doveo Arjena Robbena i Garetha Balea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenose britanski mediji, Louis van Gaal želi tijekom zimskog prijelaznog roka osnažiti redove 'Crvenih vragova' kako bi već ove sezone konkurirali za naslov prvaka. Njegove glavne mete bit će krilni igrač Real Madrida Velšanin Gareth Bale, te krilni igrač Bayerna Nizozemac Arjen Robben.

Čelnici kluba su Van Gaalu za zimski 'shoping' osigurali oko 170 milijuna eura, a navodno je posao oko Robbenova transfera pri kraju realizacije. Nizozemac je posljednjih šest godina član Bayerna i u Münchenu nemaju ništa protiv njegove prodaje. Nizozemac je već igrao na 'otoku', od 2004. do 2007. bio je član Chelsea.

O Baleovom prelasku na Old Trafford nagađa se već duže vrijeme. Za razliku od prošle dvije sezone, tijekom kojih je Bale igrao sjajno, zabivši ukupno 39 golova, ove sezone je zabio tek dva gola. Da stvar bude unosnija za Real i predsjednika Florentina Pereza, Madriđanima se pruža prilika ne samo vratiti investirani novac nego i zaraditi desetak milijuna. Bale je u ljeto 2013. prešao iz Tottenhama u Real za 91 milijun eura. Nagađa se kako 'Kraljevski klub' neće pustiti Velšanina za manje od 100 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider