Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utrka velikana

ManUtd blizu potpisa velikog pojačanja, Real i Barca tuku se za Reusa

Stoper Borussije Dortmund i njemačke reprezentacije Mats Hummels blizu je Old Trafforda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema informacijama engleskih medija, Manchester United blizu je zaključenja dogovora s Borussijom Dortmund oko transfera njezina kapetana Matsa Hummelsa.

Prema nepotvrđenim informacijama ManUtd će isplatiti Borussiji Dortmund 41.5 milijuna eura odštete za stopera njemačke reprezentacije, aktualnog prvaka svijeta.

Hummels (26) važi za jednog od najboljih obrambenih igrača svijeta i na radaru je mnogobrojnih europskih klubova pa ManUtd želi što prije zaključiti pregovore s Dortmunđanima kako bi osigurao prvo pojačanje u ljetnom prijelaznom roku.

Nakon što je Jurgen Klopp objavio kako na kraju sezone napušta klupu „crno-žutih“, čini se da će uslijediti prava seoba igrača s Westfalena.
Španjolski mediji pišu kako je blizu odlaska iz Borussije i Marco Reus, iako je nedavno potpisao produženje ugovora do 2019.

Ipak, čini se da je to bila samo klasična taktička varka kojom je Reus isposlovao veću plaću, a Borussia bolje pregovaračke uvjete. Reusov menadžer Volker Struth sastao se s predstavnicima Real Madrida i Barcelone. O čemu se razgovaralo nije teško pogoditi.

Nijemac je na meti mnogobrojnih europskih klubova među kojima je i Manchester United. No, čini se da bi Reus ipak mogao prema Santiago Bernabeuu ili Camp Nou.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider