Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaradio ovacije Calderona

Mandžukić unatoč ozljedi odbio napustiti travnjak, Simeone oduševljen

Mario Mandžukić ozlijedio se u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka u kojoj je Atletico Madrid ugostio Bayer Leverkusen...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni vice prvak Europe Atletico izborio je prolazak među osam najboljih momčadi Starog kontinenta, međutim pritom je na zasada nepoznato vrijeme izgubio čak trojicu igrača. Na našu žalost među njima je i Mario Mandžukić.

Hrvatski napadač ozlijedio se u jednoj borbi za loptu s Emirom Spahićem u 45. minuti i tada je trener Diego Simeone već pripremio izmjenu. Međutim, Mandžukić nije želio napustiti travnjak, već je odigrao gotovo 40 minuta u drugom poluvremenu i ostavio srce na travnjaku. Zamijenio ga je Fernando Torres, no Mandžukić je zaradio ovacije prepunog Vicente Calderona!

"On je jako ponosan. Teško ga je doslovno slomiti. Vidio sam ga da šepa, no rekao mi je da ne želi zamjenu. Svo vrijeme koje je proveo na travnjaku odradio je fenomenalno! Trebamo ga u momčadi i jako sam zadovoljan onime što je napravio", rekao je strateg Atletica Simeone.

Zasada nije poznato koliko je teška ozljeda Mandžukića, odnosno kako mu izgleda stopalo jutro nakon što se ohladilo. Nadamo se da nije ništa strašno, jer reprezentaciju Hrvatske 28. ovog mjeseca očekuje kvalifikacijski ogled za odlazak na Europsko prvenstvo protiv Norveške.

Recimo i da je Simeone napravio sve tri prisilne zamjene, nakon što je u 23. morao zamijeniti Moyu na golu s Janom Oblakom, te Canija na poluvremenu s Raulom Garcijom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider