Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pripremili 65 milijuna funti

ManUtd-u propao posao s Baleom pa se okrenuo najvećoj zvijezdi Chelseaja

Manchester United navodno je okrenuo svoju pozornost na potpisivanje Edena Hazarda iz Chelseaja nakon što je saznao da ima vrlo male šanse za dovođenje Balea, prenosi 'Star'…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Belgijski veznjak prošle sezone je izabran za najboljeg igrača Premierlige, ali ove sezone nije ni sjena onog igrača od lani. Nevjerojatno zvuči podatak da nije postigao pogodak u prvenstvu od prošle sezone te je potpuno izvan forme.

Tim više pojavljuju se nagađanja oko njegovog novog kluba. Bez obzira na sve, za Hazarda postoji veliki interes, a po svemu sudeći do ljeta bi mogao napustiti Chelsea.

Hazard se dosad najviše spominjao kao moguće pojačanje Reala. 'Kraljevski klub' mogao bi na kraju sezone prodati Cristiana Ronalda, a u Belgijcu vidi najbolju moguću zamjenu. Međutim, u redu za Hazarda navodno stoje i Bayern, Manchester United i PSG. Posljednji se uključio United, koji bi mogao pred Chelsea staviti 65 milijuna funti vrijednu ponudu.

Trenutno je očito da je Hazard mislima već otišao sa Stamford Bridgea, ali nejasno je gdje će nastaviti karijeru. Iako još uvijek kao najveći kandidat figurira madridski Real. Ipak, kod njih postoje obostrane simpatije.

Eden Hazard jedna je od onih igrača koji radi razliku i pomogao bi gore svim spomenutim klubovima. Pa i Chelseaju ukoliko kojim slučajem dođe do naglog preokreta, no Ed Woodward mamit će ga na Old Trafford tjednom plaćom od 250.000 funti.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider