Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nezadovoljan u Madridu

Pregovori u tijeku: Jedna od najvećih zvijezda Reala na putu za Manchester?

Nije prvi put da su se pojavile špekulacije oko transfera Garetha Balea u Manchester United, ali ovaj put očito je došlo i do ozbiljnog kontakta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho i izvršni predsjednik Ed Woodward navodno su se sastali prošlog tjedna s agentom Garetha Balea kako bi raspravili o potencijalnom transferu. Velšanin nije zadovoljan statusom u Madridu i već dulje vrijeme inzistira na istom statusu kao Cristiano Ronaldo.

Više nije tajna kako u Realu nešto ne štima. Od nezadovoljstva Zidanea s nekolicinom igrača i sve manjeg strpljenja Pereza do bahatog ponašanja Ronalda i Baleovog statusa. Velšanin želi biti barem jednako plaćen kao Ronaldo i igrati na lijevoj strani napada, ali uz Ronalda u klubu, to je malo vjerojatno da će se dogoditi. I tu počinje samo dio problema.

Prema 'Diario Gol-u', dužnosnici Manchester Uniteda sastali su se s Baleovim agentom Jonathanom Barnettom kako bi probali dogovoriti još jedno spektakularno pojačanje Uniteda. Smatra se da taj posao favorizira i Adidas, koji je sponzor i Uniteda i zvijezde Reala.

Bale je s Realom osvojio dvije Lige prvaka i od prelaska iz Tottenhama postigao 61 pogodak za 'kraljevski klub' u svim natjecanjima. Ne moramo ni pričati kakvo bi to bilo pojačanje za ManUtd.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider