Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slama li se Real?

Manchester United poslao drugu, osjetno jaču ponudu za Ramosa

Transfer saga Sergija Ramosa iz redova Real Madrida u Manchester United se nastavlja. 'Kraljevi' su odoljeli prvoj ponudi od 50 milijuna eura, no stigla je nova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United poslao je na adresu madridskog kluba ponudu od 60 milijuna eura za sjajnog španjolskog stopera i jednog od lidera momčadi - Sergija Ramosa. To nije najveći iznos koji je United ponudio Realu za jednog igrača ako se sjetimo da je prošle godine doveden Angel Di Maria za 75 milijuna.

Za očekivati je da će Real Madrid odbiti i drugu ponudu, jer otvoreno traži 90 milijuna eura, te pritom zna da je United ovoga ljeta spreman potrošiti vrtoglavih 250 milijuna eura na pojačanja. Uostalom, prijelazni rok traje još puna dva mjeseca.

Podsjetimo, Ramos je otvoreno rekao čelnicima Reala da slušaju ponude za njega, vjerojatno iz razloga što traži novi izazov u karijeri na pragu 30. godine života. Razlog je naravno i ugovor u kojem po novome traži 10 milijuna eura po sezoni, a predsjednik Florentino Perez mu nudi 'svega' šest. Mnogi mediji prenose da je United spreman ponuditi 11 po sezoni.

Ukoliko Real prihvati ovu ili neku od sljedećih ponuda Uniteda, transfer Ramosa bit će stvar formalnosti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider