Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dolazi i novi menadžer

Van svake pameti: United izdvaja 80 milijuna eura za klinca?

Manchester United spreman je za burnu završnicu zimskog prijelaznog roka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju britanskih medija Manchester United spreman je uložiti stotine milijuna eura u pojačanja već ove zime. Nekoliko poznatih britanskih portala piše da je United već poslao službenu ponudu za Neymara, te da se, ukoliko je Barcelona spremna za razgovor, neće ustručavati oborit bilo kakav rekord, bilo da se radi o visini transfera ili visini plaće.

Zasada se spominje cijena od 130 milijuna eura kada je odšteta Barceloni u pitanju...

No još veća vijest o Unitedova interesa za Neymara je interes za 18-godišnjeg igrača Renata Sanchesa. Riječ je o veznom igraču Benfice, za kojeg je United spreman izdvojiti nevjerojatnih 80 milijuna eura. Teško je zaključiti prema kojoj osnovi bi United dao toliki novac za veznog igrača koji je ove sezone u 28 nastupa za Benficu upisao šest pogodaka i zabilježio devet žutih kartona.

Jedino logično objašnjenje bilo bi da United želi izbjeći gužvu idućeg ljeta kada se pretpostavlja da će se mnogi klubovi 'potrgati' za potpis talentiranog Portugalca.

Osim glasina oko transfera igrača, u krugovima crvenog dijela Manchestera čuje se sve češće da je Louis van Gaal pred otkazom, te da je Jose Mourinho već spreman sjesti u menadžersku fotelju. Navodno je i poslao dugoročni plan kluba šefovima Manchester Uniteda, dok su navijači spremni prihvatiti činjenicu da je do prije samo koji dan 'ginuo' za Chelsea.

Podsjetimo, United je u subotu poražen na svom Old Traffordu od Southamptona, te trenutno drži tek peto mjesto na prvenstvenoj ljestvici s 10 bodova manje od vodećeg Leicester Cityja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider