Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispred hrama nogometa

Jasna poruka: Ovi šalovi su svi - RASPRODANI!

Sve je manje zagovaratelja ostanka Louisa van Gaala na klupi Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči utakmice Manchester United - Chelsea jedan od prodavača navijačkih suvenira ispred Old Trafforda uspio je rasprodati šalove Crvenih vragova sa likom Josea Mourinha.

To je samo jedan od detalja koji govori o tome pod kakvim se pritiskom nalazi trener Uniteda Louis van Gaal. Iako tvrdi da ima podršku klupskih čelnika, a i igrači ističu da mu vjeruju, britanski mediji su ga već otpisali.

Također, prije nekoliko dana britanski tisak je objavio da Jose Mourinho žarko želi posao na Old Traffordu, te da je spreman raditi za znatno manju plaću negoli je imao u Chelseaju. U londonskom klubu je godišnje zarađivao 13.5 milijuna eura, a u Unitedu je spreman raditi za osam milijuna eura.

No, u ponedjeljak je Mourinhov menadžer Jorge Mendes izjavio da se Portugalcu nikuda ne žuri, pa niti na kormilo Uniteda.

"Mourinho je trenutno u Brazilu i vidjet ćemo što će biti kad se vrati. On je najbolji trener na svijetu i nema razloga za brigu. Za njega je sada najvažnije da bude smiren. Također, nismo razgovarali o mogućim opcijama, niti u Engleskoj, Španjolskoj ili Italiji."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider