Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
United na potezu

ManUtd dobio zeleno svijetlo za transfer sjajnog Brazilac?

Prema engleskom 'The Sunu', Lazio je navodno obavijestio Manchester United da može poslati ponudu od 36 milijuna funti za Felipea Andersona…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

22-godišnji Brazilac povezivan je s ManUtd-om prošlog ljeta, a izvješća u proteklih nekoliko tjedana ukazivala su na to da veznjak Lazija spreman na transfer u siječnju.

United je zasad nudio talijanskom klubu 30 milijuna funti, a čini se kako je sam igrač prisilio klub na prelazak u premierligaškog velikana. Brazilac se zbog svog stava našao na udaru u Serie A, pogotovo nakon što su na površinu isplivali detalji potencijalnog transfera.

Felipe Anderson je nedavno na utakmici protiv Carpija zamijenjen na poluvremenu i čini se kako se njegov boravak u Laziju polako bliži kraju. No, ostaje za vidjeti hoće li United povući svoj potez i dovesti brazilskog veznjaka.

S obzirom na probleme koje ManUtd ima s postizanjem pogodaka ove sezone, nije nemoguće da do toga ne dođe. Felipe Anderson ofenzivni je veznjak koji sigurno može pomoći u tom segmentu igre, a takvog igrača pozdravili bi i navijači na Old Traffordu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider