Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Svi su tu po zaslugama'

Mamić ponosan nakon pobjede: Mladi igrači su naše bogatstvo

Trener Dinama Zoran Mamić bio je vrlo zadovoljan nakon uvjerljivog plasmana Modrih u polufinale Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Iskoristio bih početak i čestitao Istri jer znam koliko su problema imali oko kadra. Kao što sam rekao prije utakmice, najvažnije nam je danas bilo proći dalje jer smo i mi imali dosta problema uoči ove utakmice tako da sam zadovoljan što smo to i ostvarili", rekao je trener Modrih na početku pa prokomentirao igru Ante Ćorića.

Dinamo pregazio Istru, Puljani promašili penal kod 0:0

"Odigrao je korektnu utakmicu, ali nije to Ćoro kojeg mi znamo i koliko znamo da može. Ipak, treba uzeti u obziro da je prošli tjedan igrao dvije utakmice za reprezentaciju pa je bio istrošen, ali definitivno može i mora više", ispričao je Zoran Mamić pa nastavio o Marku Pjaci koji je protiv Istre bio sjajan:

"On i njegova kvaliteta nisu sporni i svakako nas veseli njegova dobra forma."

Dinamo je na utakmici s Puljanima ponovno imao vrlo mladu ekipu pa je tako susret na terenu završilo čak šest igrača mlađih od 21 godinu.

"Jako sam zadovoljan kako odrađuju svoj posao na treninzima i općenito kako se ponašaju tako da će dobiti priliku kada god je to moguće. Svi su tu po zaslugama, naša su velika sreća i bogatstvo je imati plejadu ovakvih mladih igrača."

Dobra vijest je i oporavak Endrija Cekicija koji bi se mogao na teren vratiti prije nego što se očekivalo.

"Operacija nije bila komplicirana, ligamenti nisu stradali, stavljena mu je pločica i oporavak ne bi trebao biti predugačak. Čak sam siguran da će igrati još ove sezone", zaključio je trener Modrih.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider