Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi su šokirani

Mamić o Ademijevoj kazni: To je idiotarija, UEFA se iživljava na manjim klubovima

Trener Dinama Zoran Mamić nakon 2-1 pobjede na gostovanju kod Slavena Belupa izrazio je šok zbog odluke Disciplinske komisije UEFA-e koja je oštro kaznila Arijana Ademija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Disciplinske komisije UEFA-e koja je kaznila Dinamova dokapetana Arijana Ademija s četiri godine zabrane nastupa zbog pozitivnog dopinškog nalaza nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala u Maksimiru.

"Ovo je iživljavanje na manjim sredinama i to nema nikakvog smisla. Ovako kazniti dečka nakon što su on i stručnjaci dokazali da se radilo o zagađenom suplementu i prihvatili su da on nije znao da uzima nešto što se ne smije. Mora se paziti, stroga su pravila i sve je to jasno, ali zbog toga ga kazniti sa četiri godine je idiotarija i ne znam što reći. Kakva bi bila kazna da je bio klub kao Arsenal, Manchester, Bayern ili takav netko? Ovo je ponižavanje svih nas", rekao je Mamić, te najavio žalbu na ovu odluku:

"Žalit ćemo se na CAS ili gdje već možemo, ali trenutno smo svi šokirani. Mi ćemo se boriti za njega do zadnje kapi. Radi se o fantastičnom dečku, našem dokapetanu i želimo zaštiti njega, klub pa čak i naš nogomet jer ovo je velika ljaga za sve nas".

Ademi je ovoga tjedna bio na saslušanju kod Disciplinske komisije UEFA-e, koja mu je i odredila ovu kaznu, a to se smatralo dobrim znakom. No, ispostavilo se kako to nije bio slučaj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider