Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Đon obraz

ManUtd opet napada Real: Madriđani u šoku!

Nakon što nije uspio dovesti Sergija Ramosa, Manchester United kreće po Raphaela Varanea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Humoreska s Davidom de Geom nije obeshrabrila Mancheseter United. Engleski mediji pišu kako i dalje pokušava „oteti“ igrače Real Madridu. Nakon što nije uspio dovesti Sergija Ramosa i Garetha Balea, Manchester United kreće po Raphaëla Varanea. Klub s Old Trafforda navodno sprema iznimno bogatu ponudu. U Madridu je ta vijest izazvala nevjericu pa i podsmijeh.

Bolesna cifra: Otkriveno koliko je PSG ponudio Realu za Ronalda

Englezi se nadaju da će uspjeti dovesti francuskog stopera već u zimskom prijelaznom roku. Prilično hrabro i optimistično razmišljanje nakon neslavno propalog transfera De Gee i svađe koja je uslijedila između čelnika dvaju klubova. Optužbe su frcale sa svih strana, i španjolski i engleski mediji pisali su kako od „slučaja De Gea“ ništa neće biti isto u odnosima Reala i Manchester Uniteda. Nije prošlo ni desetak dana a Englezi su već zaboravili što se dogodilo. Louis van Gaal traži klasnog središnjeg braniča i smatra da je Varane idealna opcija. Dobro je to zamislio, lijepo je biti optimističan, ali provedba tog plana ići će "nešto" teže.

Iako u nogometu nikad ne treba reći nikad, šanse za taj transfer prilično su tanane, čak i ako ponuda bude astronomska. Prvo, Florentino Perez ima „slonovsko pamćenje“ i ne prašta tako lako. Drugo, Real nema razloga prodati Varanea, za mnoge najboljeg mladog braniča svijeta, a Francuz nema razloga napustiti Real. Možda je Varane prošle sezone bio nezadovoljan statusom, no ove sezone nema razloga za nezadovoljstvo. Varane je kod Rafaela Beniteza postao član udarne momčadi, prva opcija zajedno s Ramosom na stoperskim pozicijama, dok će Pepe čekati šansu s klupe i ulaziti po potrebi.

Uglavnom, ako Manchester United doista i pokuša nešto, odbit će se od „kraljevskog zida“ poput teniske loptice. No, za hrabrost ipak petica.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider